Skip to main content
  • Altijd eén aanspreekpunt
  • Betrouwbaar en vakkundig
  • De beste kwaliteit gegarandeerd
  • Lokaal geworteld installatiebedrijf

Cv-installatie

Het belangrijkste onderdeel in een cv-installatie is de ketel. Deze zorgt voor warm water die via leidingen en radiatoren de verblijven in een pand verwarmen. Een combiketel zorgt ook voor het warme tapwater in een woning.

Een cv-ketel werkt meestal op aardgas of stookolie en verhit met een brander het water in een gesloten systeem. Een circulatiepomp zorgt voor de circulatie van het warme water in het systeem. De cv-ketel is aangesloten op een rookafvoerkanaal of schouw om het rookgas af te voeren.

Oplossen storingen aan een cv-installatie

Een storing aan een cv-installatie kan zorgen voor een kille woning of een ijskoude douche. Zorg ervoor dat uw installatie goed wordt onderhouden zodat deze probleemloos blijft functioneren. Tijdig onderhoud verhoogt ook de levensduur van uw ketel.

Wij onderhouden en repareren centrale verwarmingsketels van ieder merk en type. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het vakkundig oplossen van storingen binnen korte tijd. Klik hier om contact met ons op te nemen als uw ketel een storing heeft.

Hoog rendement ketels zuinig in het gebruik

Ketels die meer dan 90% van de energie om weten te zetten in warmte, worden hoog rendement ketels genoemd. Deze ketels zijn zuinig in het gebruik en kunnen (vaak ook in combinatie met een slimme thermostaat) een flinke besparing op de energiekosten opleveren.

Wij leveren diverse merken en types van hoog- rendement ketels. Deze installeren wij op een deskundige en nauwgezette wijze in bestaande en nieuwe woningen. Wilt u weten wat een dergelijke ketel kost qua aanschaf en installatie? Neem contact met ons op.