Skip to main content
  • Altijd eén aanspreekpunt
  • Betrouwbaar en vakkundig
  • De beste kwaliteit gegarandeerd
  • Lokaal geworteld installatiebedrijf

Zink- en koperwerk

Koper en zink worden met name toegepast in geveldelen en daken van gebouwen. De duurzaamheid en verwerkbaarheid van koper en zink zijn optimaal. Daarnaast worden beide materialen ook nog toegepast voor dakgoten en regenpijpen. Onze monteurs beheersen de verschillende technieken om het materiaal te knippen, te buigen, te solderen of te felsen. Het gebruik van deze materialen geven een gebouw een extra uitstraling.

Koperwerk

Koper wordt als dakbedekking gebruikt en het materiaal vormt onder invloed van lucht en neerslag een ondoordringbare oxidelaag. Eerst roodbruin van kleur en later langzaam in de jaren verkleurt naar het karakteristieke platinagroen. Deze oxidelaag is stabiel en herstelt zich als het beschadigd wordt.

Zinkwerk

Zink is een bouwmateriaal met duurzame eigenschappen en wordt van oudsher toegepast in hemelwater- afvoersystemen en in dak- en gevelbekledingen. Het is volledig recyclebaar zonder kwaliteitsverlies. Het heeft een bijzondere uitstraling en heeft lage onderhoudskosten. Geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan, natuurlijk geheel vrijblijvend, contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Dakbedekking

Dakbedekking of dakbekleding is een beschermende laag die op een plat of hellend dak wordt aangebracht, om dit waterdicht, sneeuw dicht en tochtvrij te maken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in de diverse technieken om uw dakbedekking aan te leggen, te repareren of te vervangen. Heeft u interesse om uw dakbedekking door ons uit te laten voeren of te repareren? Neem dan contact met ons op om de verschillende mogelijkheden door te spreken.